La xarxa europea SITMUN

La xarxa SITMUN s’encarrega de donar continuïtat al projecte per tal que evolucioni a mesura que ho fa la tecnologia i la normativa. Però sobretot la xarxa SITMUN és un espai de treball i col·laboració entre entitats, universitat i administracions públiques en tot allò relacionat amb la gestió de les dades geogràfiques.

Fomar part de la xarxa és molt més que participar en un projecte de desenvolupament tecnològic. És formar part d'un equip de persones compromeses amb la millora  i l'exelència en la gestió de les dades geogràfiques.
 

 
Entitats que formen la xarxa europea SITMUN
alt textalt textalt text

alt textalt textalt text
alt textalt textalt text
alt textalt textalt text

 

Suma't a la xarxa SITMUN!

La xarxa SITMUN és oberta. Només cal signar el document d’adhesió a la xarxa. Al protocol de la xarxa s’especifiquen amb més detall els objectius i funcionament. Si en vols més informació també et pots posar en contacte amb nosaltres aquí (formulari de contacte).

Suma't a la xarxa, participa del projecte, col·labora en els desenvolupament i  aprofita tots els avantatges de formar-ne part!


Sol·licitud d'adhesió a la xarxa SITMUNSol·licitud d'adhesió a la xarxa SITMUNProtocol d'adhesió a la xarxa SITMUNProtocol d'adhesió a la xarxa SITMUN
Història del projecte SITMUN
El projecte SITMUN neix el 2003 en el marc d'un projecte INTERREG III-B SUDOE (enllaç http://www.interreg-sudoe.org/castellano/index.asp) amb l'objectiu inicial de desenvolupar instruments de suport a la gestió territorial dels municipis. El 2005 es va posar en producció la primera versió de SITMUN a diferents administracions (Diputació de Barcelona, Consell de Mallorca, Consell de Menorca, Consorci informàtica local de Mallorca, Govern de Cantàbria). El 2010 les administracions de la xarxa es van coordinar per desenvolupar una nova versió del SITMUN que està en funcionament fins avui donant servei a més de 628 municipis i amb més de 1200 usuaris.

En aquests moments, la xarxa SITMUN està desenvolupant la tercera versió de SITMUN, amb una filosofia completament oberta. Podeu consultar l'estat i participar en el projecte a través del repositori GITHUB de SITMUN.
 
 
Xarxa europea SITMUN